ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Είναι απαραίτητη η εγγραφή για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας;

Όχι.Για να κάνετε μια παραγγελία, προσθέστε τα απαραίτητα προϊόντα στο καλάθι αγορών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί παραγγελία.

Δεν καταλαβαίνω τις προετοιμασίες. Τι είναι κατάλληλο για μένα καλύτερα;

Ο κατάλογός μας των προϊόντων περιγράφει τις επιπτώσεις τους και τις αποκλίσεις στην υγεία υπό τις οποίες πρέπει να καταναλώνονται. Εξερευνήστε αυτές τις πληροφορίες λεπτομερώς: θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το φάρμακο που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν αυτές οι πληροφορίες δεν είναι αρκετές, αγοράστε πρώτα την ελάχιστη δοσολογία και καθορίστε το κατάλληλο παρασκεύασμα στην πράξη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των γενόσημων για τη δραστικότητα

Το γενόσημο Sildenafil Citrate συνιστάται να λαμβάνεται για την αύξηση της ισχύος. Το γενόσημο Sialis είναι κατάλληλο για τους άνδρες για τη βελτίωση της στύσης. Το γενόσημο Levitra διορίζεται για να λάβει για να βελτιώσει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Το γενόσημο dapoxetine είναι αποδεκτό για να λάβει για να επεκτείνει το σεξ. Συνιστάται η εισαγωγή οποιωνδήποτε θηλυκών παθογόνων για την εξάλειψη των δυσάρεστων αισθήσεων κατά τη διάρκεια του σεξ. Σας βοηθά να χαλαρώσετε. Αυξήστε την επιλογή της λίπανσης. Βελτίωση του οργασμού.

Δρουν τα γενόσημα όπως το πρωτότυπο;

Ναι, τα γενόσημα έχουν τις ίδιες ιατρικές ιδιότητες, καθώς περιέχουν τα ίδια δραστικά συστατικά με το πρωτότυπο. Υπάρχει και το αντίστροφο: οι παρενέργειες των γενόσημων και του εμπορικού σήματος συμπίπτουν επίσης.

Πού παρασκευάζετε τα ναρκωτικά που πουλάτε;

Όλα τα φάρμακα που παρουσιάζονται στη βιτρίνα μας κατασκευάζονται στην Ινδία, όπως τα φαρμακευτικά εργοστάσια Sunrise, Ajanta, Fortune Health Care, Cipla, Centurion Lab.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την ποιότητα των δισκίων σας;

Ναι, όλα τα φάρμακα ελέγχονται διπλά – στο εργοστάσιο στην Ινδία και στην αποθήκη του καταστήματός μας στην Ελλάδα. Η δράση των δισκίων ένα προς ένα είναι η ίδια με τη δράση των επώνυμων φαρμάκων. Χάρη σε αυτό, η ποιότητα των δισκίων είναι εγγυημένη.

Μαλακά δισκία: τι είναι αυτό;

Το κύριο χαρακτηριστικό που διακρίνει το Soft tablet είναι η ταχύτητα έκθεσης στο σώμα. Αυτά τα φάρμακα διαλύονται κάτω από τη γλώσσα και δρουν κατά μέσο όρο 15 λεπτά ταχύτερα από το κανονικό. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε 10 λεπτά μετά τη χρήση.

Έχω προβλήματα στύσης με φόντο το φόβο της αποτυχίας. Πρέπει να πάρω τα χάπια σας για να το λύσω αυτό ή θα επιστρέψω στο φυσιολογικό;

Φυσικά, η προέλευση του προβλήματός σας είναι περισσότερο ψυχική και θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε με έναν ψυχολόγο. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αρκετά συχνές περιπτώσεις όπου η παρουσία του Viagra στην τσέπη ενός σακακιού κάνει έναν άνδρα ισχυρότερο και πιο σίγουρο από σεξουαλική άποψη.

Πώς συσκευάζονται τα χάπια ισχύος;

Τα παρασκευάσματα για την αύξηση της ισχύος συσκευάζονται σε ένα κουτί της εταιρείας, μέσα – κυψέλες με χάπια. Ο αριθμός των δισκίων σε κάθε κυψέλη είναι διαφορετικός, ανάλογα με τον τύπο του σκευάσματος. Κατά την αποστολή των παραγγελιών, αυτές συσκευάζονται σε αδιαφανές κουτί χωρίς αναγνωριστικά σήματα, γεγονός που συμβάλλει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του πακέτου.